Ons bedrijf

Fietsplus Noordwolde is al ruim 20 jaar de fietsspecialist voor Noordwolde en omgeving. In de ruim ingerichte showroom vind je onder andere stadsfietsen, hybride fietsen, sportieve fietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Maar ook fietsdragers en een groot assortiment accessoires en onderdelen. In het algemeen is er een ruime keuze in tweede hands fietsen.

Noordwolde ligt in de Stellingwerven, aan de rand van het Drents-Friese Wold. Het is een uitstekend fietsgebied met een zeer afwissellend landschap. Het  Drents-Friese Wold biedt bossen , heidevelden en zandverstuivingen. Maar ook de Lindevallei en de Weerribben liggen binnen fietsbereik.

Op vakantie of toevallig nabij Noordwolde en geen fiets meegenomen? Dan kun je bij Fietsplus Noordwolde fietsen huren. Ons verhuurbestand bestaat inmiddels al lang niet meer uit alleen gewone fietsen. Ook kinderfietsen, e-bike’s, tandems, tweewielbakfiets (voor e.v.t. kind of hond) fietsen met kinderzitjes en bolderkarren zijn er aan toegevoegd. Door de jaren heen hebben we steeds meer samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met hotel’s, b&b’s en campings in de regio.

Onze werkplaats is een belangrijk onderdeel van de winkel. Hier wordt je fiets rijklaar gemaakt, de servicebeurt uitgevoerd en reparaties verricht. De fietsenbranche is constant in ontwikkeling, waardoor het voor de consument steeds moeilijker wordt zelf dingen te doen. Vaak komt dit door het speciale gereedschap dat hier voor nodig is.
Het juiste gereedschap, gespecialiseerde kennis en gebruik van het juiste materiaal is belangrijk. Wij volgen regelmatig cursussen en workshops om bij de tijd te blijven.