Fietsplus Noordwolde

Fietsplus Noordwolde is al ruim 20 jaar de fietsspecialist voor Noordwolde en omgeving.

Fietsplus Noordwolde

De Winkel

In de ruim ingerichte showroom vind je onder andere stadsfietsen, hybride fietsen, sportieve fietsen, elektrische fietsen en mountainbikes. Maar ook fietsdragers en een groot assortiment accessoires en onderdelen. In het algemeen is er een ruime keuze in tweede hands fietsen. Bovendien kunnen we in samenspraak met onze klanten ook driewielfietsen en duofietsen leveren.

Even Bakkie doen?

Koffietijd.

In onze showroom hebben we plaats ingeruimd voor een gezellig koffie hoekje. Je bent altijd welkom om even binnen te wippen, een praatje te maken, advies in te winnen of ons assortiment te bekijken. Daarnaast kunnen we je ook voorzien van mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Uw fiets weer goed gemaakt.

Eigen werkplaats

Onze werkplaats is een belangrijk onderdeel van de winkel. Hier wordt je fiets rijklaar gemaakt, de servicebeurt uitgevoerd en reparaties verricht. De fietsenbranche is constant in ontwikkeling, waardoor het voor de consument steeds moeilijker wordt zelf dingen te doen. Vaak komt dit door het speciale gereedschap dat hier voor nodig is. Het juiste gereedschap, gespecialiseerde kennis en gebruik van het juiste materiaal is belangrijk. Wij volgen regelmatig cursussen en workshops om bij de tijd te blijven.

Huur eens een fiets...

Huur je fiets bij Fietsplus Noordwolde

Op vakantie of toevallig nabij Noordwolde en geen fiets meegenomen? Dan kun je bij Fietsplus Noordwolde fietsen huren. Ons verhuurbestand bestaat inmiddels al lang niet meer uit alleen gewone fietsen. Ook kinderfietsen, e-bike’s, tandems, tweewielbakfiets (voor e.v.t. kind of hond) fietsen met kinderzitjes en bolderkarren zijn er aan toegevoegd. Door de jaren heen hebben we steeds meer samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met hotel’s, b&b’s en campings in de regio.

Dit zijn wij...

Ons Team

Het team bestaat uit eigenaars Jeanet en Geert, en medewerker Stefan. Samen zorgen we voor goed advies en deskundige reparaties en staan garant voor jouw fietsplezier.

Morgen zijn we weer open vanaf 9:00