Onze Partners

B&B ‘t Kragelhuus

is een charmante  kleinschalige B&B in Zuid-Oost Friesland
voor rustzoekers, romantici en natuurgenieters.Het bestaat uit 2 kamers op de begane grond, beide kamers met eigen privé badkamer.
Het B&B is gelegen buiten de bebouwde kom van het plaatsje Boijl in de gemeente Weststellingwerf, heel dicht tegen Drenthe aan, 10 minuten verwijderd van Nationaal Park het Drents Friese Woud. 

Vakantiepark “Het Bosmeer

Het groene hart van Friesland

Wij zijn een kleinschalig en ruim opgezet bungalowpark in een mooie groene omgeving tussen drie Nationale Parken waar u urenlang kunt fietsen en wandelen. Met z’n tweeën, met uw gezin of met familie en vrienden. Als u van een ontspannen vakantie houdt, heten wij u van harte welkom. 

Grenzeloos en Zo in Doldersum, Drenthe

Restaurant – B&B – Terras – Familiedagen

Naast de vele arrangementen die Grenzeloos en Zo u aanbiedt kunt u natuurlijk ook terecht in ons restaurant voor een heerlijke maaltijd. Ons restaurant ligt op 400 meter van het B&B. In ons restaurant heeft u alle tijd om lekker te eten en te drinken. Ervaar de gemoedelijkheid van Drenthe in ons restaurant in Doldersum, Drenthe. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden?  Wij werken met regionale streekproducten en Drents natuurlijk vlees.  

Logement & Gasterij Frederiksoord,

Een unieke plek om heerlijk te eten en weldadig te overnachten. De Nationale Parken Weerribben-Wieden, Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold liggen op een steenworp afstand. Een prachtige uitvalsbasis voor uw vakantie of een dagje uit.

Hotel Restaurant Lunia

Anno 2019 staat Lunia volledig op de kaart. Met fraai ingerichte kamers. Met een tuin die een kleine wandeling waard is. Met een fraaie sauna voor de gasten. Met een restaurant dat veel lof oogst. Met een vaste kring aan gasten. Met regelmatig terugkerende evenementen.

Bed & Breakfast / Vakantiehuis
‘t Skoallehus

U bent van harte welkom in het Skoallehus. Dit vakantiehuis/B&B is gekoppeld aan een historisch pand gelegen in een prachtige Friese omgeving nabij het drie-provinciepunt. U kunt overnachten in uw eigen comfortabele woonhuis met eigen entree en eigen terras, en uitzicht op de grote tuin.

Vandaag open tussen 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00 uur