Onze Partners

B&B ’t Kragelhuus

is een charmante  kleinschalige B&B in Zuid-Oost Friesland
voor rustzoekers, romantici en natuurgenieters.Het bestaat uit 2 kamers op de begane grond, beide kamers met eigen privé badkamer.
Het B&B is gelegen buiten de bebouwde kom van het plaatsje Boijl in de gemeente Weststellingwerf, heel dicht tegen Drenthe aan, 10 minuten verwijderd van Nationaal Park het Drents Friese Woud. 

Vakantiepark “Het Bosmeer

Het groene hart van Friesland

Wij zijn een kleinschalig en ruim opgezet bungalowpark in een mooie groene omgeving tussen drie Nationale Parken waar u urenlang kunt fietsen en wandelen. Met z’n tweeën, met uw gezin of met familie en vrienden. Als u van een ontspannen vakantie houdt, heten wij u van harte welkom. 

Logement & Gasterij Frederiksoord,

Een unieke plek om heerlijk te eten en weldadig te overnachten. De Nationale Parken Weerribben-Wieden, Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold liggen op een steenworp afstand. Een prachtige uitvalsbasis voor uw vakantie of een dagje uit.

Hotel Restaurant Lunia

Anno 2019 staat Lunia volledig op de kaart. Met fraai ingerichte kamers. Met een tuin die een kleine wandeling waard is. Met een fraaie sauna voor de gasten. Met een restaurant dat veel lof oogst. Met een vaste kring aan gasten. Met regelmatig terugkerende evenementen.

Bed & Breakfast / Vakantiehuis
t Skoallehus

U bent van harte welkom in het Skoallehus. Dit vakantiehuis/B&B is gekoppeld aan een historisch pand gelegen in een prachtige Friese omgeving nabij het drie-provinciepunt. U kunt overnachten in uw eigen comfortabele woonhuis met eigen entree en eigen terras, en uitzicht op de grote tuin.

Weldadig genieten in de aangepaste vakantiehuizen van Woldse Weelde,

In het decor van drie nationale parken staan als rustpunt onze twee aangepaste vakantiehuizen. U vindt ons aan de Grensweg 4 te Vledderveen op de grens van Friesland en Drenthe.
Op onze website kunt u zien dat wij de huizen geschikt hebben gemaakt voor gezinnen waarvan één gezinslid functioneel is beperkt. Evengoed zijn de aanpassingen niet storend aanwezig voor mensen die deze hulpmiddelen niet nodig hebben.

Minicamping Weideland

Op deze gezellige camping in Steggerda kunt u terecht om te genieten van de rust, ruimte en natuur. Houd u ervan om eropuit te gaan? Dit kan in Friesland, Drenthe of Overijssel het ligt namelijk vlakbij het drie provinciën punt. De camping ligt te midden van een aantal mooie natuurgebieden waaronder, Landgoed Eese, het Drents Friese Wold, Nationaal park de Weerribben-Wieden, een prachtig gebied om lekker te fietsen en wandelen door de bossen of landerijen.

Tramhalteplein, geen gewone lunchroom

Wat ooit een tramstation was, is nu een gezellige lunchroom. Geen gewone lunchroom overigens. Het tramhalteplein biedt mensen die om wat voor reden dan ook ondersteuning nodig hebben, de mogelijkheid mee te helpen en mee te doen! Door hun inzet en enthousiasme smaakt alles wat u hier eet en drinkt nog beter.
Geniet van een kop koffie of thee, zelfgemaakt gebak of een heerlijk lunch. Met aandacht voor u gemaakt en geserveerd.

Welkom bij De Maartjestuin!

Deze sfeervolle, verrassende open tuin 3300 m2 ligt rond een boerderij en bestaat uit diverse tuinkamers met mooie doorkijkjes naar het prachtige landschap van landgoed “Heerlijkheid de Eese”. De beplanting is gevarieerd en weelderig met veel bijzondere vaste planten, rozen, clematissen en siergrassen.
De bezoekerstuin heeft een Engelse sfeer en is tot laat in het seizoen meer dan de moeite waard. Tevens verkoop van vaste planten, bronzen beelden, keramiek en brocante.

B&B Lyts Paradys

De B&B Lyts Paradys (klein paradijs) is gelegen op de grens tussen Friesland en Drenthe, in een prachtige, bosrijke omgeving, grenzend aan het Nationaal park Drents Friese Wold. 

In de recent verbouwde boerderij bevinden zich drie luxe gastenkamers met ieder een eigen unieke sfeer. De gastenkamers zijn zorgvuldig en met oog voor detail ingericht en zijn voorzien van alle hedendaags comfort. 

Vandaag open tussen 10:00 - 12:30 en 13:30 - 17:00 uur